Biografie

Als kind was ze al volop aan het genieten van zingen. Thuis voor de spiegel, voor het slapen gaan nog een liedje of stiekem achter de computer kruipen en doen alsof ze in een videoclip speelde. Op de basisschool verzamelde ze dan ook alle moed bij elkaar om de solo te zingen in de groep 8 musical. Op de middelbare school schreef ze zich in voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten.

Zo sleepte ze regelmatig de eerste plek binnen en won ze ook nog eens ‘The Voice of Nuenen’ in 2012. Ook zijn er pogingen gedaan bij The voice Kids waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Aldus Pleun.

In 2016 voelde ze zich klaar voor ‘de grote stap’ en deed ze auditie voor The voice of Holland. Voor Pleun was dit de meest bijzondere ervaring in haar leven tot nu toe. Ze heeft een geweldige band met coach Waylon opgebouwd en samen sleepten ze de eerste plaats binnen! Een droom die uit komt.

Wat Pleun nu het liefste doet is eigen muziek maken, haar eigen verhaal creëeren en dat over brengen naar haar publiek. Nu treed ze graag op en geniet ze van alle deuren die voor haar open gaan!